دوشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۴:۵۷
تاکید بر ظرفیت های همکاری علمی و فرهنگی دانشگاه اهل‌بیت(ع) عراق و مسجد جمکران

حوزه/ تولیت آستان مقدس مسجد جمکران بر ظرفیت‌های همکاری علمی و فرهنگی ایران و عراق برای ترویج فرهنگ مهدویت و طرح «دهه وحدت انسانی» تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، در دیدار هیئت دانشگاه اهل‌بیت(ع) عراق با حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعلی‌اکبر اجاق‌نژاد تولیت آستان مقدس مسجد جمکران، ظرفیت‌های همکاری علمی و فرهنگی ایران و عراق برای ترویج فرهنگ مهدویت و طرح «دهه وحدت انسانی» بررسی شد.

در این نشست که با حضور دکتر آیت پیمان، دبیرکل مجمع جهانی شیعه‌شناسی، و هیئت دانشگاهی دانشگاه اهل‌بیت(ع) عراق برگزار شد، بر استفاده از ظرفیت مراکز علمی و اماکن مقدس ایران و عراق، به‌ویژه مسجد مقدس جمکران، مسجد سهله و عتبات عالیات، برای تبیین جهانی اندیشه مهدویت و وحدت انسانی تأکید شد.

دکتر محسن قزوینی، رئیس دانشگاه اهل‌بیت(ع) عراق، با اشاره به ظرفیت اجتماعات میلیونی در ایام شعبانیه، پیشنهاد اختصاص نیمه نخست ماه شعبان به «دهه وحدت انسانی» را مطرح کرد و خواستار شکل‌گیری همکاری میان مراکز علمی و فرهنگی ایران، عراق و جهان اسلام برای تبیین مهدویت به‌عنوان گفتمانی جهانی شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین اجاق‌نژاد نیز ضمن استقبال از این طرح، بر ضرورت تدوین آن بر اساس اسناد بالادستی، از جمله سند دکترین مهدویت، دیدگاه‌های امام خمینی(ره)، رهبر شهید انقلاب و اندیشه‌های شهدای مقاومت تأکید کرد.

تولیت مسجد مقدس جمکران همچنین آمادگی معاونت فرهنگی این آستان را برای همکاری با عتبات عالیات، با محوریت مسجد جمکران و مسجد سهله، در عملیاتی‌سازی این طرح اعلام کرد.

در پایان این دیدار، نشان افتخار علمی دانشگاه اهل‌بیت(ع) به پاس خدمات علمی و فرهنگی به دکتر آیت پیمان و حجت‌الاسلام والمسلمین اجاق‌نژاد اهدا شد.

همچنین مقرر شد با همکاری آستان مقدس مسجد جمکران، مجمع جهانی شیعه‌شناسی، عتبات مقدسه، ستاد مهدویت و انتظار و نهادهای علمی همسو، دبیرخانه دائمی «حرکت جهانی مهدویت و وحدت انسانی» تشکیل و سند عملیاتی طرح «دهه وحدت انسانی» تدوین شود.

برگزاری دو کنفرانس مشترک در ایران و عراق نیز از دیگر محورهای مورد توافق در این نشست بود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha